Home accessoires

Minimaal 2 keer per jaar wijzigt ons aanbod aan home artikelen, aangepast op het seizoen. 

U kunt bij ons terecht voor home accessoires van o.a. Zusss, Home society, Klippan en Wijck, Muubs en heerlijke amberblokjes.

Wasparfum

We zijn dol op wasparfum, en met ons inmiddels al vele anderen! De wasparfum van Hypno Casa uit Italië zorgt ervoor dat je was lekker ruikt. Je gebruikt de wasparfum als toevoeging aan je wasmiddel. Je stopt het in het bakje van de wasmachine waar wasverzachter in gaat, vaak aangeduid met een ster of bloem. Je kleding ruikt nog dagen lang fris en schoon. Als je de was uithangt ruikt je hele huis heerlijk, wat wil je nog meer?


Uyuni Lightning

Het handgemaakte oppervlak van echte was van onze Uyuni-kaarsen stelt je in staat om het geruststellende karakter van een traditionele kaars te voelen en te ervaren, terwijl de unieke 3D-vlam een ​​zacht flikkerend licht creëert om een ​​warme gloed toe te voegen die veilig, schoon, rook- en gifvrij is. .

Home society

Altijd up-to-date met de laatste trends binnen interior design.

Zusss

 Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs! Je ziet dit terug in alle lifestyle- en fashionartikelen. 

In huis

Gezellige woonaccessoires kunnen van een huis jouw thuis maken. Verse bloemen in jouw nieuwe vaas en het zonnetje dat naar binnen schijnt. Steek lekker de kaarsen aan, plof op de bank en geniet!

Buiten

Buitenkussens, buitenkaarsen en alles om jouw tuin gezellig te maken vind je in de nieuwe Zusss buiten collectie. Trek jouw interieur van binnen naar buiten.

Koken & Tafelen

Koken in een keuken die gezellig aangekleed is, dat is toch wel zo leuk! Stiekem zouden we ook allemaal wel een mooi gedekte tafel heerlijk vinden. Start met het stylen van je keuken met Zusss. Tafeltextiel, servies, servetten en nog meer moois.

Feest & Bureau

Versiering om de allerliefsten mee te verrassen. Of fleur je eigen bureau op met de vrolijke items van Zusss. Maak van jouw bureau een gezellige werkplek. Een notitieboek, een slinger of inspirerende Zusss quotes op een kaart of poster.

Klippan

Deze prachtige plaids worden in hun eigen fabriek vervaardigd in Zweden. 
Klippan gebruikt alleen natuurlijke materialen in hun producten en proberen zoveel mogelijk eco-materiaal te gebruiken. 

Wijck

Bij WIJCK. geloven ze dat je huis niet alleen een fijne plek, maar ook een weerspiegeling van je favoriete plekken moet zijn en daar staan wij helemaal achter.

Muubs

Muubs is een innovatief meubel- en interieurbedrijf. De visie van Muub is om eerlijk en duurzaam design te maken. Onverwachte duurzame objecten die sierlijk verouderen, zoals deze prachtige manden gemaakt van autobanden.

Amberblokjes

Amberblokjes zijn geurblokken gemaakt in Marokko en bestaan uit onder andere natuurlijke barnsteenhars en essentiële oliën. In onze winkel hebben wij maar liefst 13 verschillende geuren van deze blokjes.

Leg het geurblokje in een schaal in huis om de geur te verspreiden. Wanneer de geur gedurende de tijd afneemt schaaf je het buitenste laagje af met behulp van een rasp.

Je kan zelfs het schraapsel in de stofzuiger stoppen, waardoor je tijdens het zuigen de geur door het huis heen verspreidt.

Je kan het amberblokje ook gebruiken  als lichaamsparfum. Je kunt het geurblokje over je huid wrijven waarna de heerlijke warmzoete geur vrij komt. 

Wanneer het muffig ruikt in de kast of je gewoon je kleding een heerlijke geur wilt geven zet dan een schaaltje met blokjes in de kledingkast of hang een zakje in de kast. Let er wel op dat de blokjes niet met de kleding zelf in aanraking komen 

Kado en Zo Heiloo

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp