Schoenen

Woden

Met respect voor de wereld en volledige aandacht voor elk onderdeel van het intensieve proces van het ontwikkelen van schoenen, brengt WODEN Scandinavische sneakers, hiking boots en rubberen laarzen. In het ontwerp wordt het 'Danish design' tot kunst verheven. De materialen worden gekenmerkt door bewustzijn van de herkomst en inbreuk op het milieu:


WODEN gebruikt organische materialen, zoals KURK EN VOLNERF LEER in plaats van synthetische materialen.


WODEN gebruikt SPECIAAL GELOOID VISLEER, een afvalproduct, om de Scandinavische handtekening te benadrukken en milieubelastend materiaal te vervangen.


WODEN maakt voor de onderdelen van rubber gebruik van 10% GERECYCLED RUBBER

Shoe the bear

Hun schoenen zijn ontworpen voor moderne mensen en zorgen voor de stroom en stroom van het dagelijks leven. Met behulp van traditionele Deense ontwerpprincipes, nauwgezette aandacht voor detail en verbeterde functionaliteit, creëren ze tijdloze producten die seizoen na seizoen kunnen worden gedragen.

Als trotse leden van de Leather Working Group handhaven ze de best practices op het gebied van verantwoorde inkoop en productie. hun verkenning van kleur, vorm en textuur is verbeterd door het inventieve gebruik van componenten, leer en textiel.

Juul en belle

Het Juul & Belle Label werd in 2012 gelanceerd door eigenaar Saskia van den Bos. Sindsdien is het label uitgegroeid tot een internationaal gerespecteerd kleding- en schoenenmerk voor stoere dames. Juul & Belle creëert mode met een twist voor vrouwen, zodat ze zich krachtig en mooi voelen.