Tassen

Legend bags and belts 


Bij Legend Bags & Belts zijn ze constant bezig met het creëren van authentieke leren tassen en riemen van een hoge kwaliteit. Zij spelen met onze eigentijdse ontwerpen in op hedendaagse trends met onze eigen draai en blik op de toekomst. 

Lou Lou

Iedere LouLou is ontworpen vanuit een passie voor product. Wat werkt het fijnst, is functioneel een ziet er goed uit? Wordt het niet te zwaar, gaat de tas ver genoeg open? Draag deze band lekker. Kan er nog een extra vakje in... Deze vragen en veel meer komen terug in ieder ontwerp proces. Het is tekenen, proberen, testen, aanpassen met een fijn goed werkend accessoire als ultiem eindresultaat. Ieder LouLou-exemplaar wordt met de hand en eerlijke manier gemaakt in ons atelier dat als eerste ter wereld volledig draait op zonne-energie. 

Fmme

FMME. Hét tassenlabel voor en door ambitieuze vrouwen. FMME. brengt vrouwen comfort met stijlvolle, hoogwaardige business bags en accessoires. Iedere business bag is voorzien van unieke, onmisbare functionaliteiten. Speciaal voor jou. Zodat jij je kunt blijven focussen op jouw missie en toch tijd overhoudt voor de belangrijke dingen in het leven. Slimme ontwerpen, in combinatie met een sophisticated design. Voor je het weet, kun je niet meer zonder. Dus zoek niet verder. FMME. it is.

Zusss

Een mooie tas maakt jouw outfit af. Een klein formaatje om mee door de stad te wandelen of een shopper of teddytas voor naar je werk. Groot of klein, een tas van Zusss is fijn. Zo heb je al jouw spulletjes meteen bij de hand.

Kado en Zo Heiloo

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp