Sokken

Soxs

We waarschuwen je alvast, de heerlijke wollen sokken van SOXS zijn verslavend! Ze zijn (h)eerlijk warm in de winter en werken verkoelend in de zomer. Nooit meer last van die vervelende koude voeten, dat is toch een fijne gedachte! Deze schapenwollen sokken zijn met liefde behandeld, zodat ze niet meer prikken aan jouw voeten. En vanwege de unieke elastische werking van het wol, kennen SOXS een perfecte pasvorm! De meeste zijn uitgevoerd in een one size fits all model. 
Verkrijgbaar voor het hele gezin!

Heroes on socks

De designer sokken van Heroes on Socks zijn van hoge kwaliteit en zijn duurzaam geproduceerd. De sokken zijn ontworpen in Nederland en geproduceerd in ItaliĆ«. In het kleurgebruik van de collectie houden ze rekening met reeds gekleurd garen. 

 

SOCK MY FEET

De sokken zijn gemaakt van het beste katoen ter wereld en zijn gemaakt met Turks vakmanschap. Daarnaast zijn Sock My Feet sokken met de hand geknoopt, wat betekent dat ze naadloos zijn. Er zit dus geen irritante naad bovenop je tenen. Is het niet leuk? Tot slot zorgt de dubbele string piquet aan de bovenkant van de sok ervoor dat deze niet doorzakt.

De fotoprints worden met zorg samengesteld door hun creatieve team, waarbij ze niemand uitsluiten. Van zakelijk en speels tot uitdagend en modieus. Deze fotoprints worden door hun eigen deep-print techniek tot diep in de vezel gedrukt. Dus ook als je je sok strekt, blijft de print mooi. Probeer het zelf! 

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong voor mijn passie te gaan. En elke dag leer ik nog bij.